Längesen sist!

14.07.2016 kl. 19:04

Hej igen!

Nu är det exakt en månad sen jag bloggade sist. Börjar bli bra på det här med att blogga sällan! Har varit hektiskt på jobbet som gjort att man inte orkat sätta igång dumburken och blogga. Har iofs inte bakat så mycket heller men lite har jag ändå hunnit med.

Jag har bland annat bakat en långpanna med kvargrutor, smörgåstårtor, gräddtårtor och en cheesecake. Receptet på cheesecaken hittar ni under kategorin " Recept på desserter ".

Min mamma fyllde 50 år i förra veckan så blev att fixa några tårtor så jag tänkte jag skulle dela med mig lite av de recepten. Blev dock så stressigt att jag glömde ta bilder på allt så tyvärr finns det inga bilder. =)

Emma
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:
Bröllop i Petalax med 50 gäster. Har du bilder på vad du kunde göra.
YD21.05.18 kl. 16:30

Om mig.


25-årig tjej, merkonom. Bor en bit söder om Vasa i en härlig skärgårdsby med min make och våra tre katter, Felix, Tiger och Gizmo. Denna blogg är främst gjord för mitt bak- och matlagningsintresse men det kommer även förekomma andra inlägg här osv. Här kan ni få tips på recept till bland annat festen, vardagskvällar och en lyxig middag. Tar även emot beställningar inom Vasa med omnejd.