Tänd ett ljus!

06.02.2017 kl. 20:06

Hej alla!

Idag har det varit en rätt så lugn dag , både på jobbet och hemma. Jobbet flöt på som vanligt och när jag kom hem fortsatte man med vardagssysslor, som städning och diskning etc. Var även till mormors grav och tände några ljus och det var så fridfullt på gravgården med massor av ljus som brann med vackra lågor. 

Ikväll har jag även gjort en hemmagjord glass --> Daimglass. Får se hur den blev, ska smaka i morgon när den fått frysa tillräckligt. Gör ett eget inlägg för glassen sen i morgon :)

Nu serie och chill i soffan.

 

// Emma

vet ej varför bilden blir sned, då den är rak på datorn :S

Emma
Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:
Jag pratade med en gubbe som jobbat som konditor hela sitt liv. Det var han som uppfann budapest stubben, så heter den väl? Han sa att när man bakar bullar så ska man riva äpple på degen. Är det nåt du provat?
Valutaomregner07.02.17 kl. 13:25
Jasså? Nej det har jag faktiskt inte provat, sa han varför man skulle göra det? Budapest-stubben heter den väl nog, så har nu vi kallat den i alla fall, eller åtminstone för Budapest. =)
Emma07.02.17 kl. 19:20

Om mig.


25-årig tjej, merkonom. Bor en bit söder om Vasa i en härlig skärgårdsby med min make och våra tre katter, Felix, Tiger och Gizmo. Denna blogg är främst gjord för mitt bak- och matlagningsintresse men det kommer även förekomma andra inlägg här osv. Här kan ni få tips på recept till bland annat festen, vardagskvällar och en lyxig middag. Tar även emot beställningar inom Vasa med omnejd.