Kallare väder, varmare kläder.

07.02.2017 kl. 19:34

Hej alla!

Imorse när jag åkte iväg till jobbet stod utetempmätaren på -18 grader. Gissa om det var härligt att sätta sig i bilen som har lädersäten. Brrrr. Tacka vet jag sätesvärmare på dagens bilar. 

Jobbet var precis som andra dagar, mycket pappersjobb och mycket kaffe. När jag kom hem blev det att värma lite mat och sen åkte jag ner till mamma. Här har jag nu suttit en stund och chillat, ska snart åka hem igen. Blir väl att titta på någon serie resten av kvällen och avnjuta min hemgjorda glass, som jag kommer dela ut recept på lite senare.

 

Om ni har någon favoritserie på TV/Dator så tar jag gärna emot tips! =)

Emma

Emma
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver:

Om mig.


25-årig tjej, merkonom. Bor en bit söder om Vasa i en härlig skärgårdsby med min make och våra tre katter, Felix, Tiger och Gizmo. Denna blogg är främst gjord för mitt bak- och matlagningsintresse men det kommer även förekomma andra inlägg här osv. Här kan ni få tips på recept till bland annat festen, vardagskvällar och en lyxig middag. Tar även emot beställningar inom Vasa med omnejd.