Helg full av överraskningar

12.02.2017 kl. 23:03

Hej alla!

Sitter här med en skål av min egengjorda lakritsmousse, som jag har experimenterat fram idag. Den blev supergod och jag lade lite av den i min gräddtårta som jag gjort ikväll som jag skall ha med till jobbet i morgon då det är min födelsedag. 

I helgen har det varit mycket på gång, bland annat kaffebesök och vändagsfirande med älskling. Fick ett jättefint halsband av sambon som vändagspresent, " Kärlekens Knut" av Thomas Sabo. Jag hade dock inget åt honom ännu då min överraskning inte är färdig ännu. Hoppas han blir lika nöjd med sin gåva som jag blev med hans. <3

Har ikväll varit på bio med bästa väninnan och vi såg John Wick, Chapter 2. Vi var helt nöjda med filmen och vi  avslutade kvällen på Amarillo och pratade om allt möjligt. Vi hinner inte ses så mycket då jag jobbar/studerar här i österbotten och hon nere i Åbo, så vi får ta vara på den tid vi har. 

Nu blir det att dekorera tårtan tills i morgon och sen ta natt =)

 

Gonatt!

Emma
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:

Om mig.


25-årig tjej, merkonom. Bor en bit söder om Vasa i en härlig skärgårdsby med min make och våra tre katter, Felix, Tiger och Gizmo. Denna blogg är främst gjord för mitt bak- och matlagningsintresse men det kommer även förekomma andra inlägg här osv. Här kan ni få tips på recept till bland annat festen, vardagskvällar och en lyxig middag. Tar även emot beställningar inom Vasa med omnejd.