Ledig vecka efter praktik

15.03.2017 kl. 20:53

Hej alla!

Nu är det igen en tid sen jag uppdaterade bloggen, men har varit så mycket på gång och varit så trött efter jobbet att jag helt enkelt inte orkat förräns nu. Praktiken slutade i förra veckan och det var väldigt trist att lämna platsen men hoppas på att få komma i jobb där någon gång igen i framtiden. 

Denna vecka är jag ledig och har tillbringat första delen med min bästa väninna i Åbo. Vi har pratat om allt möjligt, gjort god mat och varit på bio ( Logan ). Kom hem tillbaks igår och har idag bara slappat med sambon och familjen. Gjorde en kycklingsgrönsaksgryta/gratäng idag som jag lägger upp recept på i ett senare inlägg, tipsad av min väninna. =) 

Har en tårtbeställning på 10st tills helgen så blir att ladda upp inför det i morgon och skaffa hem ingredienser osv. Min far är även hemma denna vecka från Sverige så ska försöka tillbringa så mycket tid med honom som möjligt också.

Ha det bra!

Emma.

Emma
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:

Om mig.


25-årig tjej, merkonom. Bor en bit söder om Vasa i en härlig skärgårdsby med min make och våra tre katter, Felix, Tiger och Gizmo. Denna blogg är främst gjord för mitt bak- och matlagningsintresse men det kommer även förekomma andra inlägg här osv. Här kan ni få tips på recept till bland annat festen, vardagskvällar och en lyxig middag. Tar även emot beställningar inom Vasa med omnejd.