Tillbaka till bloggandet!

10.10.2017 kl. 13:27

Hejsan!

Nu är det en låååång tid sedan jag var inne här och bloggade, har tyvärr inte haft tid och de tider man kanske haft möjlighet så har jag glömt bort det eller inte haft en dator i närheten. Men nu e jag tillbaka! 

Vad har hänt då dessa månader jag varit inaktiv? Joo, jag har börjat på sista halvåret av skolan, bara några veckor kvar så är jag utexaminerad Merkonom ( yeyy ). Jag har sommarjobbat på 3 ställen denna sommar och fått nya arbetserfarenheter och förhoppningsvis får jag fortsätta nästa sommar. Jag har även blivit Tupperware-konsulent och det har varit prövande men roligt. Bara svårt att hitta tid att kunna engagera mig 100% men hitills har det gått ganska bra.

Det viktigaste under denna period är nog det att jag har blivit faster till en liten kille som blir 4 månader nästa vecka (<3). Han blev döpt i helgen ( Theodor ) och jag och min fästman blev faddrar samt 3 av hans mammas kusiner. Dopet gick jättebra, han satt lungt och snällt i min famn under hela ceremonin. Underbart med smått i familjen. =)

 

Det var lite vad som hänt under denna inaktiva period, kan ju inte skriva om varenda liten händelse! I fortsättningen ska jag försöka vara mera aktiv. 

 

Ha det bra!

Emma
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:

Om mig.


25-årig tjej, merkonom. Bor en bit söder om Vasa i en härlig skärgårdsby med min make och våra tre katter, Felix, Tiger och Gizmo. Denna blogg är främst gjord för mitt bak- och matlagningsintresse men det kommer även förekomma andra inlägg här osv. Här kan ni få tips på recept till bland annat festen, vardagskvällar och en lyxig middag. Tar även emot beställningar inom Vasa med omnejd.