Motgångar och framgångar just nu!

19.10.2017 kl. 12:24

Hej igen,

nu börjar det inte vara så länge kvar till jul känns det som då alla affärer har börjat sälja julpynt, julkalendrar - you name it, även om vi bara har 19:e oktober idag! Som tur är har jag redan bestämt vad alla ska få i julklapp av mig så jag behöver inte stressa med det i sista minuten *tummen upp*.

Vi har gjort lite framgång i vårt flyttande ( vi ska flytta till mitt bardomshem, ett egnahems-hus med två våningar + källare), packat några lådor och sådant. Ska blli skönt att få lite större utrymme att vara på än vår lilla lägenhet. Framförallt tror jag Felix och Tiger kommer att gilla vårt nya hem då dom har mycket mera utrymme att springa och busa på =).

Motgångar jag haft just nu är att jag inte har hittat en praktikplats ännu och det börjar bli lite bråttom. Praktikperioden är 9 veckor och jag har 3/9 veckor fixade, vilket innebär att jag har 6 veckor tomma och min examination hänger på dessa veckor. Första praktikveckan börjar nu på måndag, så som ni ser är det verkligen akut läge just nu, men allt brukar ju ordna sig på något vis så jag håller tummarna och söker vidare =)!

Nåväl, jobbet kallar. See you later alligator <3

Emma
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:

Om mig.


25-årig tjej, merkonom. Bor en bit söder om Vasa i en härlig skärgårdsby med min make och våra tre katter, Felix, Tiger och Gizmo. Denna blogg är främst gjord för mitt bak- och matlagningsintresse men det kommer även förekomma andra inlägg här osv. Här kan ni få tips på recept till bland annat festen, vardagskvällar och en lyxig middag. Tar även emot beställningar inom Vasa med omnejd.