Sista praktikperioden!

31.10.2017 kl. 20:14

Hej igen,

har varit lite upptagen på sista tiden så jag har inte haft tid att uppdatera här. Har som rubriken säger börjat min sista praktikperiod på en bokföringsbyrå och en kommungård. Lycklig över att jag fått alla 9 veckor fyllda nu så inget lämnar på hälft, vilket innebär att jag blir utexaminerad till jul ( YEY )! Två och ett halvt års studerande håller på att lida mot sitt slut men det ska bli skönt att få mössan på huvudet och kunna kalla sig Merkonom. 

Sen håller vi på med flytten i samma veva, så är rätt så mycket just nu men vi börjar närma oss deadlinen. Städat med mamma och plockat lite saker, köpt nya möbler och ett nytt TV och snart får vi börja köra våra möbler och tömma vår lägenhet. Ska bli annorlunda att bo i ett stort hus istället för en liten 2:a, men det blir nog bra tror jag. I alla fall katterna kommer att trivas bättre när dem får mycket större yta att springa på och busa =D.

Nu film och sen natten, Godnatt!

Emma
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:

Om mig.


25-årig tjej, merkonom. Bor en bit söder om Vasa i en härlig skärgårdsby med min make och våra tre katter, Felix, Tiger och Gizmo. Denna blogg är främst gjord för mitt bak- och matlagningsintresse men det kommer även förekomma andra inlägg här osv. Här kan ni få tips på recept till bland annat festen, vardagskvällar och en lyxig middag. Tar även emot beställningar inom Vasa med omnejd.