Härliga tider i ett vitt vinterland!

06.02.2018 kl. 09:50

Hej igen!

Har haft en liten paus från bloggen men nu är jag tillbaka igen. Sist ni hörde från mig skulle jag börja min sista praktikperiod. Den utförde jag galant och jag fick min merkonomexamen strax innan jul.

Under praktikperioden flyttade jag och min sambo till mitt barndomshem, så nu bor vi i ett egnahemshus med två våningar + källare. Lite större än vår lilla 2a =D. Katterna är överlyckliga över att få bo på ett större ställe där de kan springa mycket mera och snabbare. Vi har bott där nu i snart 4 månader redan, känns som vi just flyttat in, men vi trivs jättebra där och vi har stora planer inför framtiden men mer om dem senare.

Julen och Nyår firades hemma i huset denna gång. Mamma kom till oss och åt julmiddag på julafton och på nyårsafton hade vi vänner över på 3-rätters middag. Kvällen/natten blev helt underbar.

Tanken var ju att efter examen så skulle jag ta det lugnt och bara vara ledig MEN så fick jag ett jobberbjudande på min gamla praktikplats som skulle gälla januari - augusti och det kunde jag ju inte tacka nej till så här sitter jag nu och skriver detta inlägg och trivs jättebra här. Mitt jobb är att sköta reskontran, alltså hålla koll på alla inkomster och utgifter i princip.

Hoppas ni haft en underbar jul/nyår och att nya året har börjat bra!

Vi ses!

Emma
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:

Om mig.


25-årig tjej, merkonom. Bor en bit söder om Vasa i en härlig skärgårdsby med min make och våra tre katter, Felix, Tiger och Gizmo. Denna blogg är främst gjord för mitt bak- och matlagningsintresse men det kommer även förekomma andra inlägg här osv. Här kan ni få tips på recept till bland annat festen, vardagskvällar och en lyxig middag. Tar även emot beställningar inom Vasa med omnejd.