Solsken och värme

20.02.2018 kl. 11:03

Hejsan!

Vi lever i en tid med minusgrader och snö men nu när det närmar sig vår snart har solen börjat visa sig mer och mer, vilket ger en mysig tillvaro när snön glittrar så fint i solstrålarna. Att få sitta inne på kontoret och jobba dagarna långa känns väldigt trist när det är så fint och härligt väder ute, men jag råkar ha turen att få ha solen på min sida från morgonen fram till eftermiddagskaffepausen.

Hade min födelsedag i förra veckan så nu har man nått en ny milstolpe, nämligen 25 :D ( man e ju halvvägs till 50 :O ). I lördags hade jag examensfest kombinerat med födelsedagskaffe så jag hade hyrt den lokala puben och hade min fest där med egen catering från min hobbyfirma. Hade gjort skink-smörgåstårtor och gräddtårtor med vitchokladmousse och lakritsmousse som fyllningar. Kvällen blev lyckad och det kom ca 30-40 gäster så jag fick massa fina blommor och presenter. Mest ekonomiska bidrag till en USA-resa som jag önskade mig så nu får jag och sambon börja kolla runt lite på resor och hotell.

Blev annars en väldigt lugn helg och sambon fick vara hemma tills måndagsmorgonen, så vi fick vara med varandra hela helgen <3 Man får ta vara på den tid vi har tillsammans varje vecka då det varierar från helg till helg hur han är hemma. Först var det jobbigt att ses så sällan men nu börjar man bli van efter ett 5-års förhållande :)

Hoppas ni andra har haft en jättebra helg!

Emma
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:

Om mig.


25-årig tjej, merkonom. Bor en bit söder om Vasa i en härlig skärgårdsby med min make och våra tre katter, Felix, Tiger och Gizmo. Denna blogg är främst gjord för mitt bak- och matlagningsintresse men det kommer även förekomma andra inlägg här osv. Här kan ni få tips på recept till bland annat festen, vardagskvällar och en lyxig middag. Tar även emot beställningar inom Vasa med omnejd.