Bröllop,solsken och härliga tider.

26.02.2018 kl. 08:34

Hej!

Så har en vecka gått igen och vi har måndag igen. Denna vecka har vi även månadsbyte på torsdag och det känns på ett sätt bra och på ett sätt dåligt, för tiden går så fort att man inte hinner med men sommaren kommer emot och alla evenemang man ska gå på :)

Denna helg har det även varit en hel del på gång för oss. Jag har varit nere i Åbo på min väninnas bröllop och det var så härligt! Jag älskar bröllop för man känner riktigt kärleken som osar från brudparet och glädjen. Hon var så fin i sin mermaid-klänning och vigseln var jättefin. Spenderade även tid med min bästa väninna som också bor i Åbo så var kul att man hann se henne också. Eftersom jag jobbade i fredags hamnade jag att ta bilen ner men det gjorde inget för jag gillar att köra så det var avkopplande efter en hektiskt dag på jobbet. Var även via Ikea i Raisio men blev ingen möbel denna gång :D bara smått krimskrams.

Kom hem igår på eftermiddagen och som tur var så fick sambon åka på jobb först nu i morse så jag hann spendera lite tid med honom också. Vi besökte min farmor och sen åkte vi och handlade ingredienser till pizza, för vi hade bestämt att vi skulle göra egna pizzor istället för att åka och hämta från restaurangen. Supergott blev det och enkelt är det också + att man slipper alla råvaror som börjar få dåligt datum eller om man har matrester =).

Nu blir det jobb som gäller. Hoppas ni haft en bra helg och hoppas ni får en bra start på veckan!

Ciao!

Emma
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:

Om mig.


25-årig tjej, merkonom. Bor en bit söder om Vasa i en härlig skärgårdsby med min make och våra tre katter, Felix, Tiger och Gizmo. Denna blogg är främst gjord för mitt bak- och matlagningsintresse men det kommer även förekomma andra inlägg här osv. Här kan ni få tips på recept till bland annat festen, vardagskvällar och en lyxig middag. Tar även emot beställningar inom Vasa med omnejd.