mars månad

09.03.2018 kl. 15:35

Hej igen!

Mars månad har börjat och vi har haft härliga vinterdagar med kalla grader och värmande sol. Dock väntas det plusgrader denna helg så blir ju lite blötare utomhus, men det gör ju inget :).

Firat vår kollega som fyllde 60 år igår med skattjakt, tårta och bubbel. Glada miner och ett gott skratt löpte dagen igenom och vi kom in på ålderskriser. När man var yngre tänkte man att ålderskris bara är trams men nu när jag fyllt 25 ( vilket iofs inte är så gammalt :P ) så har jag börjat fundera på åldern. Jag har spenderat 70% av min livstid med att studera och nu även jobbat en hel del. Men det känns ändå som att man förlorat så mycket tid där man hade kunnat gjort något helt annat, något roligt. Visst har jag haft roliga stunder och minnen i mitt liv, skulle inte vilja ändra på nånting men man har ändå den känslan att man hade kunnat göra så mycket mer.

Min sambo som är 37 tycker jag är fjollig som tycker att jag börjar bli gammal vid 25, då han ändå är 12 år äldre än mig :D

Ett tips från mig är dock att ta vara på den tid du har men var även glad över alla fina minnen och stunder du har/haft för man får ej tillbaks den tid man förlorat.

Denna helg ska jag bara spendera med sambon, matlagning och bastu samt soffmys står på agendan och det får avsluta denna fredag!

Ha en trevlig helg alla!

Emma
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:

Om mig.


25-årig tjej, merkonom. Bor en bit söder om Vasa i en härlig skärgårdsby med min make och våra tre katter, Felix, Tiger och Gizmo. Denna blogg är främst gjord för mitt bak- och matlagningsintresse men det kommer även förekomma andra inlägg här osv. Här kan ni få tips på recept till bland annat festen, vardagskvällar och en lyxig middag. Tar även emot beställningar inom Vasa med omnejd.