Sommar, sommar och sol

05.07.2018 kl. 08:50

Hej igen!

Har nu haft ett långt avbrott med bloggen, men nu är jag tillbaks igen. Har varit mycket jobb på senaste tiden, både på jobbet och privat. När man jobbat 8-16 om dagarna och stökat och bökat i trädgården om kvällarna eller inomhus så har man inte direkt ork att sätta sig framför datorn lika ofta som man kanske skulle vilja, men sen är det ju bara bra att det inte är så mycket tid framför den heller det räcker med det jag sitter i jobbet. Bakningen har varit lite bortglömd också men det ska jag bättra mig på!

Nu de senaste veckorna har det varit mest bröllopsplanering och dylikt om kvällarna. Är ju bara 5 veckro kvar nu tills vi kommer gifta oss. Spännande! =) Än så länge är det lugnt och man är inte nervös eller något men jag antar ju att ju närmare det blir destomer blir man nervig. Det mesta är dock fixat, bara småting kvar, vilket är skönt.

Denna vecka har även min far med familj varit hemma från Sverige så man har ju spenderat en del i Petalax hos dem om kvällarna tillsammans med brorsan och hans familj. Theodor fyllde ju 1 år här i förra månaden också, tänk redan 1 år har gått <3 Fasters gullunge blir stor :).

Tårtbeställningar har jag haft en hel del och dem är främst uppsatta i min facebooksida för bloggen, kolla gärna där också om ni är intresserade och gilla gärna sidan =)

 

Det var en liten comeback för mig här nu och jag ska försöka blogga lite oftare nu :)

 

Ha det bra, ciao!

Emma
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:

Om mig.


25-årig tjej, merkonom. Bor en bit söder om Vasa i en härlig skärgårdsby med min make och våra tre katter, Felix, Tiger och Gizmo. Denna blogg är främst gjord för mitt bak- och matlagningsintresse men det kommer även förekomma andra inlägg här osv. Här kan ni få tips på recept till bland annat festen, vardagskvällar och en lyxig middag. Tar även emot beställningar inom Vasa med omnejd.