Att vara fru.

16.08.2018 kl. 11:02

Hej igen!

Denna månad som gått sedan jag bloggade sist har varit händelserik men även ganska lugn. I lördags ( 11.8 ) blev jag och min man äkta makar <3 Har varit mycket pyssel och knåp veckorna innan och en massa funderingar och tankar. Slutliga resultatet blev en underbar fest som vi sent kommer glömma.

Jag gjorde en del dekorationer själv för att dra ner på kostnaderna och så köpte jag mycket via loppis på Facebook. Ärligt talat så var jag aldrig nervös inför detta. Har ju hört mycket om bröllopsnerver och dylikt, men jag kände aldrig mig nervös. Det jag kände mest var väl kanske stress över att hinna få allt klart innan den stora dagen, vilket vi inte riktigt gjorde ändå men det visste ju bara vi om :). Enda gången jag kände mig lite nervös var när vi stod bakom kyrkdörren och väntade på att få gå upp till altaret. Det berodde mest på att varken jag eller min man gillar att stå i centrum. Men allt gick bra och festen på kvällen var suverän. Alla gäster hade trevligt och ingen gick hungrig eller törstig.

Jag kan rekommendera Rent a Chef om man vill ha catering, Jonzons om man vill ha lite mera dansband till spelningen på kvällen samt BERG till fotograferingen. Dom gjorde vår dag extra lyckad och jag är evigt tacksam för detta! :)

Bilder kommer kanske dyka upp här sen när jag har framkallat dem och fått bilderna från fotografen.

Att vara fru känns underbart men samtidigt ingen skillnad alls. Ens liv blir inte så mycket annorlunda bara för att man har en extra ring på fingret och en annan status. Man fortsätter ju ändå på i samma takt med samma saker man gjorde innan. :)

Ni som går i vigseltankar - njut av er stora dag! =)

 

Emma
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:

Om mig.


25-årig tjej, merkonom. Bor en bit söder om Vasa i en härlig skärgårdsby med min make och våra tre katter, Felix, Tiger och Gizmo. Denna blogg är främst gjord för mitt bak- och matlagningsintresse men det kommer även förekomma andra inlägg här osv. Här kan ni få tips på recept till bland annat festen, vardagskvällar och en lyxig middag. Tar även emot beställningar inom Vasa med omnejd.